Restaurace

COVID OPATŘENÍ

Kompletní podmínky uplatňované od 1.11.2021 pro možnost pohybu v hotelu pro hotelové hosty a návštěvníky hotelu, restaurace:


Se vstupem do hotelu a všech jeho provozoven vč. restaurace, baru a wellness centra souhlasíte, že nevykazujete příznaky onemocnění COVID-19 a ani jiného respiračního onemocnění, a zároveň splňujete jednu z následujících podmínek, kterou při kontrole prosím doložte na recepci hotelu:

  • kompletní očkování proti onemocnění COVID-19 (od aplikace poslední dávky musí uplynout 14 dnů)
  • prodělané laboratorně potvrzené onemocnění COVID-19, přičemž doba izolace již proběhla a od prvního pozitivního antigenního nebo PCR testu neuplynulo více než 180 dnů (prodělané onemocnění se dokládá SMS zprávou o pozitivním testu z odběrového centra nebo certifikátem o prodělání nemoci)

Při pobytu delším než 7 dnů je potřeba provést nové testování.Děti do 12 let věku se neprokazují.


V zámecké restauraci Berchtold rozhodně nevládne stereotyp.

Napříč celým rokem pro Vás měníme stálé menu s vinným lístkem a připravujeme sezónní gastronomické ak.

OTEVÍRACÍ DOBA:
ÚT – SO 11:30 – 22:00
NEDĚLE 11:30 – 20:00

Executive Chef – Michal Buček

Michal se z Bohumína, kde se učil kuchařskému umění, dostal až do vyhlášené kuchyně hotelu Hilton Prague 5*. Nejvíce zkušeností získal v restauraci srbského šéfkuchaře a majitele Miralema Arapoviče, který mu předal vše ze svého umění.

Michala jste mohli s jeho kuchařskými kreacemi potkat v originálním pražském baru Cloud 9 sky bar & lounge, Czechouse v hotelu Hilton 5* (Junior Sous Chef) a také v hotelu Kingscourt 5* (Executive Chef). V poslední době se angažuje v největší amatérské kuchařské televizní soutěži jako Culinary Producent. Nyní se svým týmem stará o restauraci Berchtold u nás na zámku.

Máte se na co těšit!